Om Oss

Byggfirma i Sollentuna Edsviken

V i är ett väletablerad Byggföretag med säte i Stockholm som utför allt inom Byggnation. Vi hjälper företag, fastighetsägare och privatpersoner i Stockholmsområdet med nyproduktion, ombyggnader och tillbyggnader.
Företaget har specialkompetens inom nyproduktion av stenhus i lättbetong samt plattsättning i norra Stockholm.

Bolaget har lång erfarenhet av projektering av större byggentreprenader till företag. Efter många år i byggbranschen har vi samlat på oss många goda kontakter och samarbetspartners med andra yrkesgrupper, ingenjörer, konsulter och kvalitetsleverantörer inom byggmaterial som sten, fönster, stålprodukter m.m. vi utför många av våra byggprojekt som totalentreprenör för god styrning och samordning mellan alla hantverksgrupper. Exempelvis samarbetar vi nära med en takläggare som arbetar med takarbeten & papptak i Sollentuna. och norra Stockholm och kranskommuner som Järfälla, Täby, Upplands Väsby, Danderyd, Solna, Sundbyberg, Bromma m.m

Tjänster

 1. Byggarbeten vi utför
 2. Bygga Trall
 3. Bygga Friggebod
 4. Bygga Bastu
 5. Måla fasad
 6. Bygga attefallshus
 7. Altaninglasning
 8. Markarbeten vi utför
 9. Lägga Marksten & Stenläggning
 10. Gjutning Bottenplatta
 11. Renovera takterrass
 12. Renovera balkong
 13. Renovera innergård & gårdsbjälklag
 14. Renovering & Ombyggnad Förråd till Lägenhet & Bostad
 15. Anlägga Pool
 16. Lägga Asfalt
 17. Installera vatten & avlopp
 18. Tillbyggnad Hus
 19. Gräva ut, Isolera Husgrund & Renovera Källare
 20. Montera glasräcke för balking & installera altanräcke i glas

Vi innehar bas-u och bas-p utbildning för byggarbetsmiljösamordning samt behörighet för ställningsbyggnation upp till 9 meter. Företaget har erforderliga entreprenadförsäkringar samt god ekonomi enligt UC.

Behöver du hjälp?

Goda referenser finns. Välkommen att kontakta oss för frågor och kostnadsförslag hur vi kan hjälpa dig i nästa byggprojekt.