Renovering av innergård & gårdsbjälklag i Sollentuna, Stockholm

Som byggfirma i Stockholm har vi mycket lång erfarenhet av att renovera innergårdar, gårdsbjälklag och tätskikt. I vårt närområde Täby har vi utfört många uppskattade renoveringsarbeten, men vi arbetar över hela Stockholm.

Tilltalande innergård är en god investering

Att rusta upp innergården är en investering för framtiden och höjer marknadsvärdet. För de boende skapar det gemensamhetsytor som innebär ett komplement till bostaden. Har innergården inte renoverats på länge kan det finnas problem under ytan som behöver åtgärdas.

Ombesörjer hela arbetet med innergårdsrenoveringen

Som lokal byggfirma kan vi anpassa oss efter behovet. Vi kan utföra arbetet på totalentreprenad eller de delar ni vill ha hjälp med. Vi anlitas av bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och andra byggfirmor och utför renoveringsarbeten vid både större och mindre fastigheter.

Skickliga yrkesmän

Vår goda lokalkännedom och mångåriga erfarenhet gör att vi har ett stort kontaktnät av skickliga yrkesmän inom:

  • Gräv
  • Vvs
  • El
  • Plattsättning etc.

Möjligheter för er innergård

Vår gedigna erfarenhet gör att vi kan ta fram passande förslag på hur innergården kan renoveras. Lämnar gratis offert för er att ta ställning till. Vi tar i beaktande vilket behov av renovering av bjälklag och tätskikt som finns. Självklart ska utformningen an innergården vara både funktionell och tilltalande.

Kontakta en bra byggare idag!