Måla fasad i Sollentuna, Stockholm

Vill du anlita en expert för att ta hand om fasadmålningen av en fastighet? Då har du hittat rätt. Vi är ett byggföretag med bas i Sollentuna som tar uppdrag där och i närområdet i orter som Silverdal, Helenelund, Rotebro och Fågelsången. Vi målar alla typer av fasader: villor, flerbostadshus, kommersiella fastigheter och så vidare. Alltid med ett professionellt slutresultat.

Vi målar fasader med noggrannhet och precision

Vi erbjuder totalentreprenad för fasadmålningar. Det betyder att vi tar hand om hela arbetsprocessen från skrapning och fasadtvätt till slutförd målning. Du väljer kulörer och vi gör verklighet av din idé. Våra yrkesskickliga målare vet hur man målar fasader med fingertoppskänsla.

Använd ROT-avdraget när vi målar din bostad

Du har rätt att sänka totalkostnaden för våra tjänster när du anlitar oss för att måla din bostad. Vi rekommenderar att du hör av dig till Skatteverket för att ta reda på om du har rätt till avdraget, om du har det så hjälper vi dig med pappersarbetet.

Vad kostar det att måla din fasad i Sollentuna?

Det får du reda på om du kontaktar oss med en förfrågan. Vi återkommer till dig så snabbt vi kan, i de flesta fall inom två dygn, med en kostnadsfri offert.

Kontakta en bra byggare idag!