Lägga marksten för en vackrare trädgård i Sollentuna, Stockholm

Om du letar efter en stensättare som kan garantera dig ett resultat du blir nöjd med så är du framme. På har vi många års erfarenhet av markanläggning och stenläggning, den typ av yrkesvana som ger en känsla för kvalitet och finish. Oavsett om du vill lägga sten på garageuppfarten eller piffa upp din trädgård med en vacker stengång kan vi hjälpa dig att få det gjort.

Du har en vision – vi har kunskapen att göra jobbet

Stensättning kan utifrån se relativt enkelt ut, men vi lovar att med professionell finess får du ett resultat som både ser bättre ut och håller längre. När vi lägger sten lägger vi stor möda på att ordna ett ordentligt bärlager vilket gör att du slipper sättningar. Du får en stengång som inte bara är funktionell utan som också lyfter omgivningen estetiskt.

Certifierade hantverkare

Alla våra hantverkare är certifierade inom sina respektive specialistområden och har dessutom stor yrkesvana. Vår garanti till dig är att du kan känna dig trygg med att uppdraget utförs precis som du önskar och inom angivna budget- och tidsramar.

Stensättning – en del av drömträdgården

Om du funderar på att genomföra en renovering av din trädgård kan stensättning vara en del i processen. En trädgård blir vackrare med hantverksmässigt uppförda stengångar. Med stengångar att gå på håller sig dessutom din gräsmatta fräschare. Vi tar stensättning på allvar och tar jobbet från början till slut från förarbete och schaktning till färdig trädgårdsanläggning.

Kontakta oss för professionellt utförd stensättning

Vad kostar stensättning? Vad slutpriset landar på beror på förutsättningarna för just ditt uppdrag. Vi lovar att ge dig ett konkurrenskraftigt pris och ett slutresultat som du kommer bli mer än nöjd med. Hör av dig till oss så pratar vi om vad du vill ha – vi återkommer med en kostnadsfri offert.

Prisförslag? Kontakta en markentreprenör i Sollentuna idag!