Installera vatten & avlopp, Byggfirma i Sollentuna, Stockholm

Vi är en markentreprenör som hjälper till med installation av vatten och avlopp och andra liknande tjänster i Österåker, Åkersberga och området däromkring. Som gräventreprenör kan vi se tillbaka på mängder av lyckade kundprojekt. Kanske är du vår nästa nöjda kund?

En totalentreprenör för installation av vatten & avlopp

Vill du ha hjälp att ansluta ett fritidshus till en samfällighets avlopp? Kanske vill du installera ett reningsverk eller en trekammarbrunn? Det är bara några tjänster som vi kan hjälpa dig med. Om du till exempel vill ansluta en fastighet till det kommunala avloppet kan vi hjälpa dig hela vägen, från tillståndsansökan till kommun till slutfört arbete. Här följer ytterligare några tjänster vi hjälper till med:

  • Installation av slamavskiljare
  • Schaktning
  • Installation av vattentoalett & separationstoalett
  • Bygge av enskilt avlopp

Anslutning till avlopp med ROT-avdraget

Om du vill ha hjälp med vatten & avlopp i anslutning till din bostad så kan kostnaden sänkas med ROT-avdraget. Ta upp ROT med oss när du hör av dig så hjälper vi dig.

Vi ger dig en gratis offert

Du kan dra nytta av våra tjänster i exempelvis Norrtälje, Smedby, Söralid, Båtstorp, Hacksta och Tuna. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert för tjänsten du vill ha hjälp med.

Prisförslag? Kontakta en markentreprenör i Sollentuna idag!