Gräva ut, Isolera & Renovera Källare i Sollentuna, Täby, Upplands Väsby i Stockholm

Vill du göra din källare mer trivsam och framför allt mer användbar? Då är det oss du ska ta kontakt med – vi har mångårig erfarenhet från renovering av källare i Stockholm. Anlita oss för hela projektet eller låt oss hjälpa dig att gräva ut, isolera eller dränera källarutrymmet!

Heltäckande renovering källare

Vi erbjuder ett komplett utbud av byggtjänster där vi bland annat är experter på källarrenoveringar. Våra medarbetare är behöriga att utföra allt från att gräva ut i samband med renovering till isolering och installation av golvvärme.

Fukt är ett återkommande problem i källarutrymmen i Stockholm och vi får ofta förtroendet av kunder att åtgärda den sortens skador. Vill du anlita en lojal och pålitlig byggfirma för att få bukt på din källares fuktskador? Då är det oss du ska kontakta redan idag – gratis offert för heltäckande renovering av källare!

Proffs på dränering och isolering

Vårt team består av erfarna hantverkare som samtliga är certifierade och kan sitt jobb utan och innan. Vi törs lova dig expertis på dränering och isolering där vi under årens lopp hjälpt många kunder med källarrenoveringar i Stockholm. Just nu har vi pågående projekt inom dränering från Vallentuna i norr till Älta i söder. Gäller det isolering av källarutrymme i innerstan kan du självklart också anlita oss!

En viktig del av vårt koncept som byggfirma i Storstockholm är att erbjuda högst kundnära och serviceorienterade tjänster. Vi månar om ett gott bemötande och våra drivna hantverkare är trevliga och punktliga.

Kontakta en bra byggare idag!