Gjutning av bottenplatta i Sollentuna, Stockholm

En välgjuten bottenplatta är en förutsättning för att en fastighet ska stå emot tidens tand. Oavsett om det rör sig om gjutningen av en bottenplatta till en bostad, en garageplatta eller husgrunden till ett fritidshus så kan vi hjälpa dig att få jobbet gjort. Grundläggningen till hus är tekniskt krävande och du kommer att få ett betydligt bättre slutresultat om arbetet utförs av certifierade hantverkare med yrkesvana.

Anläggare med känsla för kvalitet

Vi har med våra många års erfarenhet i branschen utvecklat en fingertoppskänsla för vad som krävs för att gjuta en husgrund som håller. Det är många faktorer som ska vägas in för att få ett slutresultat av hög kvalitet: hur jordmånen ser ut och vilken typ av fastighet det rör sig om, bland mycket annat.

Du behöver inga underleverantörer när du anlitar oss

Ingen utmaning är för stor eller liten för att vi ska kunna ta oss an den. Med tillgång till en maskinpark som inkluderar allt som krävs för schaktning och gjutning, inklusive betongbil, tar vi uppdraget hela vägen från start till mål. Vi tar oss an allt från armering till grundisolering med samma höga säkerhets- och kvalitetskrav.

Bottenplattan – en av fastighetens viktigaste delar

Att gjuta bottenplattan till en fastighet är en av byggprocessens mest känsliga moment. Det är viktigt att den gjuts med hänsyn till markförhållanden och håller rätt tjocklek för fastigheten som ska stå på den. När du anlitar oss får du en trygg hantverkare som säkerställer att du inte kommer drabbas av merkostnader längre fram.

Vi står redo att hjälpa till – Hör av dig!

Kontakta oss på kostnadsforslag@byggfirma-sollentuna.se och presentera din idé så återkommer vi med en gratis offert. Vi svarar gärna på frågor om andra praktiska betänkligheter så som materialval och annat du kan tänkas fundera över.

Prisförslag? Kontakta en markentreprenör i Sollentuna idag!