Höj livskvaliteten med att bygga en bastu i Sollentuna, Stockholm

Vi är bastubyggaren som kan göra verklighet av din dröm om en bastu. Vi har under våra år som byggare uppfört allt från enkla elektriska bastur till lyxiga vedeldade varianter. Våra hantverkare jobbar alltid med höga kvalitetskrav som grund och med en erfarenhetsgrundad känsla för kvalitet och finish.

Vi bygger din drömbastu från början till slut

Det finns inga moment av arbetsprocessen med att bygga en bastu som vi inte klarar av. Vi bygger konstruktioner från lösvirke eller monteringsfärdiga byggsatser. Elinstallation, avlopp och annat ordnar vi också. Det är dina krav som sätter gränserna.

Professionellt hantverk i bastubygget & höj fastighetsvärdet

När vi bygger bastu kommer du se hantverkskunnandet i detaljerna. Det gäller oavsett om det handlar om elinstallationer och själva träbygget i sig. Det enda du behöver fundera över är sådant som materialval och andra specifikationer. Om du är osäker på någonting vad gäller det praktiska utförandet så står vi redo att hjälpa till. Vi erbjuder totalentreprenad vilket innebär att du beställer från oss och när vi är färdiga har du en bastu som är klar att använda.

Behövs bygglov för att bygga en bastu?

I vissa fall. Generellt sett krävs inget bygglov för en bastu som byggs inomhus, så länge bastun inte påverkar husets utsida. Om du vill dra in vatten och avlopp i bastun kan det krävas bygglov. Vi rekommenderar att du kontaktar byggnadsnämnden i din kommun innan alla större byggprojekt för att få reda på vad som gäller.

Ta kontakt med oss för en kostnadsfri offert

Det är ingenting att vänta på, att bygga en bastu är en win-win. Kontakta oss på  kostnadsforslag@byggfirma-sollentuna.se och berätta för oss vad du vill få byggt. Vi tar ställning till vad uppdraget kräver och återkommer med en offert, helt utan kostnad. Om det är aktuellt kan vi också hjälpa dig med ROT-avdrag.

Kontakta en bra byggare idag!