Bygga Trall av hög kvalitet i Sollentuna, Stockholm

Du vill bygga ett tralldäck. Då har du hittat rätt. Vi är en professionell altanbyggare i Stockholm med många års erfarenhet i bagaget. Stora såväl som små projekt, inga utmaningar är för komplexa för att vi ska kunna ta oss an dem. Låt förra sommaren bli den sista du tillbringade utan en uteplats.

Altanbyggare från Stockholm

Ett tralldäck blir alltid bäst när det byggts av professionella hantverkare. Våra hantverkare har lång erfarenhet och den känsla för kvalitet och finish som bara praktiskt arbete kan ge.

Vi bygger din trall – alltid med kvaliteten som högsta prioritet

Därför kan du när du anlitar oss vara trygg med att du får ett resultat som inte bara kommer se bra ut utan som också kommer att ge glädje under lång tid framöver.

Du bestämmer – vi bygger ditt trädäck

Ett tralldäck kan utgöra grunden till en veranda, uteplats eller terrass – bland mycket annat. Vi har kapaciteten att bygga från förkonstruerade byggsatser eller från arkitektritningar. För oss är det alltid beställarens önskemål som sätter gränserna, vårt uppdrag är att göra verklighet av din vision.

Sänk kostnaden för din trall med ROT-avdraget

Du kan ha rätt att få ROT-avdrag när vi bygger en trall. ROT-avdraget kan som mest uppgå till 50 000 kr/år. Ett villkor för att du ska kunna göra ROT-avdraget är att trallen uppförs som en tillbyggnad till ett redan befintligt hus. För att få reda på om du får göra ROT-avdrag kontaktar du Skatteverket. Vi hjälper dig gärna med pappersarbetet så att avdraget dras på ett korrekt sätt.

Välkommen att kontakta oss

Vill du ha en kostnadsfri offert kring att bygga trall? Kontakta oss på  kostnadsforslag@byggfirma-sollentuna.se så återkopplar vi med en offert, helt kostnadsfritt. Självklart står vi också redo att diskutera frågor om materialval eller andra frågor som berör ett trall- eller altanbygge.

Kontakta en bra byggare idag!