Få extra utrymme med en friggebod i Sollentuna, Stockholm

Att bygga en friggebod är enkelt i det att det inte kräver något bygglov. Av det skälet har friggeboden blivit en av de populäraste byggnationerna. Vi erbjuder totalentreprenad när det handlar om att bygga friggebodar. Det betyder att vi är en byggare som bygger din friggebod från grunden till nyckelfärdigt objekt.

Effektivt och snabbt med byggsats – eller personligt arkitektritat?

Vårt uppdrag som byggfirma är att göra verklighet av din vision. Det innebär att vi kan hjälpa dig att bygga hela eller delar av en friggebod – oavsett om det handlar om en byggsats eller om den byggs från lösvirke. I de flesta fall är en monteringsfärdig friggebod billigare än en som byggs från arkitektritningar. Å andra sidan ger det senare dig en unik friggebod som helt går att anpassa efter dina behov.

Vi ger dig en friggebod som fungerar för dig

En friggebod kan användas till många olika saker. De flesta använder den som en förvaringsplats för verktyg eller trädgårdsredskap. En friggebod kan dock lika gärna fungera som ett hobbyrum eller en gäststuga.

Det krävs inget bygglov för en friggebod

Du har rätt att uppföra en eller flera friggebodar på din tomt utan bygglov, med undantag om det är så att den ska uppföras 4,5 meter eller mindre från tomtgränsen. För att klassas som en friggebod krävs det att byggnationen inte överstiger 15 kvadratmeter samt att den får ha en höjd om max 3 meter från marken till taknocken.

Välkommen att kontakta oss för en offert

Vad kostar en friggebod? Det enklaste svaret är att det beror på. Olika bygguppdrag innebär olika förutsättningar och de påverkar priset på olika sätt. Vi lovar dock att ge dig den högsta kvaliteten till ett konkurrenskraftigt pris. Hör av dig till oss så pratar vi om din friggebod. Vi återkopplar med en offert helt utan kostnad.

Kontakta en bra byggare idag!