Bygga attefallshus i Sollentuna, Stockholm

Här har du en rutinerad och skicklig byggfirma som kan hjälpa dig bygga ett attefallshus. Vi har vår bas i Sollentuna och tar oss an uppdrag i närområdet, exempelvis i orter som Tureberg, Edsängen, Kärrdal och Edsberg. Vi bygger attefallshus enligt dina önskemål och erbjuder totalentreprenad.

Anlita en etablerad och erfaren byggfirma för ditt attefallshus

Oavsett om du vill ha ett attefallshus som komplementbostad, som förråd eller någonting annat så kan vi leverera ett resultat du blir nöjd med. Vi bygger attefallshus från byggsats eller från ritningar. Om du exempelvis vill ha attefallshus med loft, förråd eller källare så kan vi hjälpa dig med det. Vi tar hand om hela bygget från start till nyckelfärdig konstruktion.

Attefallshus som du vill ha det

Reglerna för attefallshus förändrades relativt nyligen. En av förändringarna innebär att ett attefallshus numera får vara 25 eller 30 kvm. Den större varianten kallas för “bolundare”. Vi kan hjälpa dig bygga en bolundare eller ett vanligt attefallshus.

Hör av dig till oss för att få en kostnadsfri offert

Vad kostar det att bygga ett attefallshus i Sollentuna? Hör av dig till oss med en förfrågan så tar vi fram en kostnadsfri offert utifrån önskemålen du delger oss. Välkommen!

Kontakta en bra byggare idag!