Anlägga Pool, Byggfirma i Sollentuna, Stockholm

En egen swimmingpool är en dröm för många och eftersom du besöker vår hemsida är du förmodligen en av dem. Vi är en markentreprenör med stor erfarenhet av poolbyggen. Som totalentreprenör kan vi dessutom hjälpa dig att bygga poolhus, trädäck och andra omkringliggande byggnationer som höjer poolens bruksvärde.

Ett proffs på poolbyggen

Det finns många olika metoder för att bygga en pool, och vi klarar av dem allihop. De främsta alternativen är thermoblockppol, glasfiberpool och armerad betongpool. Om du inte vet vilken variant som skulle passa bäst på din tomt så kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Vi hjälper dig med hela poolanläggningen

Att ha en pool på tomten är förstås fantastiskt i sig, men ännu finare blir det med ett tillhörande altandäck, poolhus eller soltak. Vi kan ge dig totalentreprenad för hela poolbygget och hjälpa dig även med byggnationer som dessa. Om du vill så hjälper vi dig att ta fram en skräddarsydd lösning utifrån dina önskemål.

Vi ger dig ett bra pris för din pool

Vi hjälper till med poolbyggen i orter som Åkersberga och Österåker och trakterna runt dem. Det inkluderar till exempel Ljusterö, Österskär och Margretelund. Kontakta oss för att få en offert på din pool.

Prisförslag? Kontakta en markentreprenör i Sollentuna idag!